Brrr en Bratwursttoss!

Zondag 25 februari a.s. spelen we de eerste ‘Brrr en Bratwursttoss’!

Na de succesvolle VVT (Vergane Voornemens Toss) staat de volgende thematoss alweer op de agenda. Zowel padelspelers als tennissers kunnen zich inschrijven. Deze keer is de speciale toss alleen voor leden. Uiteraard zijn familieleden van harte welkom om te supporten en mee te genieten.

Deze keer kiezen we in principe voor de volgende opzet;

  • 2 Padelbanen
  • 2 tennisbanen 8/9
  • 2 tennisbanen +7
  • 1 tennisbaan jeugd vanaf 12 jaar

We spelen weer verschillende tossrondes. Het aantal rondes en de duur van de rondes wordt mede bepaald door het aantal deelnemers. De inschrijving sluit op donderdag 22 februari a.s.

Start 13.00 uur: uitleg, verdelen en inspelen. 13.30 start Toss. 
Rond 17.00 uur gezamenlijke afsluiting onder het genot van 
‘Het Renkums BrrBratwurstBroodje!’ 

Kosten; 5,- p.p. een rijk belegd broodje bratwurst! Graag contant afrekenen bij aankomst! Wanneer familieleden mee willen eten dien je hen daar ook vooraf voor aan te melden. 

Aanmeldingen en opgave via onderstaand mailadres. Geef aan wat je speelsterkte is, of je padel wilt spelen of tennis of beiden en voor jeugdleden ook graag je leeftijd zodat we daar rekening mee kunnen houden! Weet dat er minder ruimte is voor padel omdat er gewoonweg minder banen zijn en veel animo voor is. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met ieders voorkeur maar neem in elk geval ook je tennisracket mee! 

Alle leden ontvangen tevens een uitnodiging voor deze Brr & Bratwursttoss per mail!

Bis 25 februari!!!!

Noelle & Christel 
n.deboer-struijk@kebo-ochten.nl

This entry was posted in Algemeen, Nieuwe zaken, Toernooien and tagged . Bookmark the permalink.