Open dag RTV Bakkershaag!

Zaterdag 24 maart organiseert de Renkumse Tennis en Padel Vereniging Bakkershaag een open dag. Tussen 10.00 uur en 15.30 uur bent u/ ben jij van harte welkom in Doelum en op de tennis-/padelbanen.

Onder het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan!’ organiseren we gedurende deze dag diverse activiteiten om iedereen nader kennis te laten maken met onze mooie vereniging.

Wat is er zoal te doen?

Tennisbanen; diverse tennisactiviteiten voor jeugd en volwassenen o.l.v. tennistrainer Andy Blom en leden van de jeugdcommissie. Basisschoolleerlingen die kennis hebben gemaakt met tennis tijdens de gymlessen de laatste weken krijgen een speciale uitnodiging voor deze dag.

Padelbanen: ‘s ochtends vrij spelen met een aantal van onze leden om het spelletje te leren kennen. ‘s Middags vanaf 14.00 uur zijn de kooien bezet door onze padel competitiespelers (Heren1 team). Meekijken en genieten van hoe dynamisch, snel en leuk deze relatief nieuwe racketsport is! Nieuw en sterk opkomend in Renkum!!! Deze actieve speelvorm verbetert razendsnel je conditie. Je speelt het altijd samen met anderen dus werkt de sport verbindend en word je snel onderdeel van de club. Padelrackets zijn te leen tegen inlevering van een KNLTB -pasje voor leden en voor niet-leden zijn er andere mogelijkheden om padel eens uit te proberen! Tijdens de open dag kan het sowieso!

Pasen voor de tenniskids en andere jeugdige familieleden tot 10 jaar!: Zoek de gekleurde ballen, kleur ze op de kaart, lever in! Bij een goed gekleurde kaart en alle gevonden ballen ruilen wij de kaart om voor een chocolade paasei! Natuurlijk ontbreekt de paashaas niet!

Ledenpasjes afhalen: gedurende de hele open dag kunnen de nieuwe KNLTB ledenpasjes worden afgehaald. Let op! Dit is de enige gelegenheid voordat de competitie van start gaat dus kom gewoon even met het hele gezin ‘buurten’!

Verenigingskalender in beeld; Wat wordt er gedurende een kalenderjaar zoal georganiseerd door RT(P)V Bakkershaag? Een aantal leden van de activiteitencommissie staat voor u klaar om u uitleg te geven over de vereniging, de verschillende activiteiten, de tennis-/padelmogelijkheden en uw kansen om actief deel te nemen aan tennis-/padel- en verenigingsactiviteiten.

Kennismakingsaanbod; Wil je eerst eens kennismaken met tennis of onze club? Dat kan! Trek sportieve kleding aan met in elk geval geschikte sportschoenen. En ben je enthousiast maar wil je eerst uitproberen of dit de juiste sport voor je is, kies dan voor een proeflidmaatschap van 3 maanden voor €47,50 (incl. €10,- borg* voor een tijdelijke verenigingspas).

We rekenen op uw/jouw komst en hebben zin om samen met u/jou het nieuwe seizoen af te ‘trappen’ op de 24e. Graag tot dan!

Namens RTV Bakkershaag
Christel Hensema

This entry was posted in Algemeen, Festiviteiten, Nieuwe zaken and tagged . Bookmark the permalink.