Accommodatiecommissie

Binnen de tennisvereniging Bakkershaag neemt het clubhuis een belangrijke plaats in, al was het alleen maar vanwege het feit dat de inkomsten nodig zijn. Naast de diverse activiteiten, bijeenkomsten en vergaderingen biedt het clubhuis voor iedereen de gelegenheid om na een partijtje tennis iets te drinken, te eten of zo maar gezellig bij elkaar te zijn.

Het clubhuis van Bakkershaag is zes dagen per week geopend en draait geheel op vrijwilligers. De Accommodatie Commissie zorgt voor het beheer van het clubhuis.
Dit houdt o.a. in:

  • Het werven en inroosteren van vrijwilligers voor de bardiensten;
  • Het samenstellen van een uitgebreid assortiment (drinken en eten) en de bevoorrading daarvan;
  • Het verzorgen van evenementen.

De commissie wordt o.a. geholpen door een zogenaamd “Bakteam” ter ondersteuning van evenementen die bij Bakkershaag plaatsvinden. Dit team speelt een belangrijke rol voor de verzorging van de inwendige mens tijdens toernooien en andere clubactiviteiten. Naast de leden van de Accommodatiecommissie zijn vele vrijwilligers nodig. De vrijwilligers ervaren het “achter de bar staan” als zeer plezierig. Voor de “nieuwe leden” een prima manier om de andere leden van de club te leren kennen.

Dus… meldt u aan als bardienstvrijwilliger!!

Wij willen u verder graag uitnodigen om na een partijtje tennis het clubhuis eens binnen te lopen. U bent van harte welkom! Bakkershaag staat bekend als een gezellige vereniging en wij zijn er zeker van dat u zich bij ons snel thuis zult voelen.