Afhangen

Ieder lid van Bakkershaag heeft een KNLTB pas met foto, dat door de afhangzuil herkend wordt en waardoor uw gegevens tijdens het afhangen worden gepresenteerd. Nieuwe leden krijgen een noodpas tegen een borgsom van € 15. Deze dient ingeleverd te worden bij uitreiking van de originele pas. De pas kunt u gebruiken om één van de 7 banen te reserveren voor u en uw medespelers. Dit gebeurt met de genoemde afhangzuil in het halletje voor de toiletgroep. De afhangzuil is altijd bereikbaar met de aan u geleverde sleutel (tegen betaling van € 4) dus ook op tijden dat de kantine gesloten is. Onderstaand worden de regels, c.q. de werkwijze uitgelegd.

Seniorleden kunnen afhangen van morgens 7.00 uur tot avond 23.00 uur.

Echter op woensdagmiddag zijn de banen tot 19.00 uur gereserveerd voor onze jeugdleden. Men mag alleen tennissen op vrije banen (afhangen is niet mogelijk in de computer) en men dient de baan te verlaten als een jeugdlid de baan heeft afgehangen en wil bespelen. Op dinsdag- en donderdagochtend tot 12.00 uur en op donderdagavond vanaf 20.00 uur zijn de banen gereserveerd voor respectievelijk dames-, 50+ en seniorleden.

Jeugdleden t/m 14 jaar mogen van maandag t/m donderdag tot 19.00 uur afhangen.

Op woensdagmiddag zijn de banen gereserveerd voor de jeugd. Na 19.00 uur mogen zij tennissen op vrije banen (afhangen is niet mogelijk) en dienen deze te verlaten als seniorleden zich melden om te tennissen nadat zij deze baan hebben afgehangen.

  • Het is alleen toegestaan om een baan te reserveren met uw eigen ledenpas;
  • De speelduur voor een enkelspel is 30 minuten. De speelduur voor een dubbel is 45 minuten;
  • De langst onbespeelde baan wordt het eerst afgehangen;
  • Een baan reserveren kan alleen als u compleet bent, d.w.z. als u een enkelspel spelt zijn er twee personen nodig en voor een dubbelspel dienen alle vier de personen aanwezig te zijn;
  • Als de computer aangeeft dat uw pasje niet wordt herkend meldt u dit dan bij de automatiseringsbeheerder Thea Slangen telefoon 0317-317474. Het kan zijn dat uw pasje verlopen is of dat barcode beschadigd is;
  • Pasjes die beschadigd zijn kunnen omgeruild worden bij de ledenadministratie tegen de prijs die de KNLTB aan ons berekent.