Clinic zaterdag 25 maart !

Beste leden,

Op zaterdagmiddag 25 Maart wordt er een tennisclinic georganiseerd en deze is voor alle leden van onze vereniging RTV Bakkershaag. De clinic zal starten om 12.30 uur. Na een korte introductie zal de clinic starten met een half uur durende warming-up door Fitcamp Renkum. Vervolgens worden middels een roulatieschema, met daarbij ingepaste rustmomenten, verschillende oefeningen afgewerkt. De clinic duurt tot 16.30 uur waarna de mogelijkheid bestaat tot het eten van een broodje shoarma, mede mogelijk gemaakt door Barbecue Budding.

We hebben in totaal plaats voor 10 groepen over de gehele middag, met groepen van minimaal 4 personen tot maximaal 8 personen. In totaal zal er dus plaats zijn voor 40 tot 80 personen, dus wees er snel bij! We streven ernaar om een gelijke verdeling te maken tussen het aantal jeugd- en senior-leden. Wie het eerste aanmeldt zal als eerste worden toegelaten! Mocht het voorkomen dat er meer inschrijvingen zijn dan plaatsen dan zal gebruik gemaakt worden van een reservelijst, ook hiervoor geldt wie als eerste aanmeldt komt bovenaan de lijst. Indien mocht blijken dat je toch niet kan deelnemen aan de clinic terwijl je in het bezit bent van een ‘verzekerde deelname’ geef dit dan zo snel mogelijk door aan ondergetekende, zodat de spelers op de mogelijke reservelijst de kans hebben om deel te nemen aan de clinicdag!

De kosten voor de clinic zullen €5,- per persoon bedragen voor de volwassenen, en €2,50,- per persoon voor de kinderen. Voor dit bedrag wordt het volgende verzorgd:

– Een professionele warming-up door Fitcamp Renkum instructeur Tom Budding
– 3 uur lang durende tennisclinic met diverse oefeningen op de verschillende banen
– Afsluitend op de dag een broodje shoarma om de verbruikte energie weer wat op peil te brengen

Inschrijven kan via clinicbakkershaag@gmail.com of via de inschrijflijst in de kantine!

Wees er snel bij want VOL = VOL!

Sportieve groet,
Stefan Beekhuizen

Mede namens het clinicteam:
– Andy Blom
– Erwin Koop
– Bob Mantel
– Erwin Roelofsen
– Delano Tatuhey
– Dirk Hensema
– Jesse Reijtenbagh