Onze jeugd

De Jeugdcommissie heeft als doel om de jeugdleden van Bakkershaag actief te betrekken bij de tennissport en de vereniging. Om dit doel te bereiken organiseren we verschillende activiteiten die gezellig zijn en het clubgevoel versterken en coördineren we het wedstrijdtennis voor de jeugd.

Bij de activiteiten die we organiseren staat plezier voorop: het Generatie Toernooi en het Pannenkoekentoernooi zijn vooral bedoeld om leuke partijtjes te tennissen samen met je vader, moeder, opa, oma, buurman of een vriendje. Hierbij zorgen we er voor dat iedereen de kans krijgt om een leuke prijs te winnen.

IMG_4515

Als Jeugdcommissie zijn wij er van overtuigd dat kinderen door het spelen van wedstrijdjes beter worden in tennis. We zullen daarom de deelname aan toernooien, (club-) kampioenschappen en competitie zoveel mogelijk stimuleren. Sinds dit jaar zijn we dan ook begonnen om de jeugdleden van 6 t/m 12 jaar mee te laten doen in de Tenniskids World Tour. Voor de jeugd t/m 17 coördineren we de reguliere competitie. Hierdoor krijgt ieder jeugdlid de kans om zich verder in het tennis te ontwikkelen.

World Tour

De Jeugdcommissie van Bakkershaag bestaat uit:

Mieke Bartels
André Groenewoud
Susan Koop
Ed van Tergouw
Herman van Keulen
Martijn Hos.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *